Op dit moment lijkt het niet mogelijjk via RSVP te registreren. Stuur svp een email naar sytze@inner-tree.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Alle neuzen dezelfde kant op! (Manifesteer je verlangen)

april 14 @ 10:00

Gratis
Rumi: if light is in your heart

Alle neuzen dezelfde kant op!
Met interactieve zelfresonanties.

Je hebt een diep verlangen.
De een wil iets echt niet langer meer. De ander wil duidelijkheid krijgen. Weer een ander wil een stap zetten naar verdere groei en autonomie, meer levensenergie of persoonlijk leiderschap.
Elk onderwerp kan in je verlangen aan de orde komen: je gedrag, gezondheid (fysiek, psychisch), relaties (partner, kinderen, werk) en zingeving.

Waarom is jouw verlangen nog niet gerealiseerd?
Dat komt door delen van jezelf die je blokkeren of zelfs tegenwerken. Jijzelf was er nog niet aan toe om met die stukken van jezelf contact te maken of ze onder ogen te zien. Vaak is wat jou blokkeert bepaald door invloeden uit je verleden. Daardoor ben je geworden wie je nu bent: een aangepaste versie van je oorspronkelijk zelf.
Anders gezegd: je leeft nog vanuit een overlevingsmechanisme. Dit is een voor jou nog verborgen drijfveer die niet op jouw oorspronkelijke zuiverheid is gebaseerd. En hoewel voor jou nog verborgen, je handelt er in het hier en nu wel naar.

Ik werk met de methode ‘opstellen van het verlangen’ oftewel ‘interactieve zelfresonantie’.
Jij formuleert jouw verlangen. Vervolgens zullen verschillende mensen (resonanten) op de woorden uit jouw verlangen resoneren.
Jouw autonomie als opsteller staat centraal. Jijzelf bent degene die de oplossing van jouw probleem in zich draagt en de sleutel daartoe mag omdraaien.

De schoonheid van een interactieve zelfresonantie is dat jouw innerlijke wereld zich voor jouw ogen opent. De resonanten laten zien welke delen van jouw Zelf jou blokkeren, waarom ze dat doen en op welke manier ze dat doen. Door te ervaren en te voelen wat elk deel van jouw Zelf je te vertellen heeft kun je stappen zetten. Stappen naar een leven dat meer in uitlijning met jouw oorspronkelijke zuiverheid en zielsverlangen is.

Tijdens de nabespreking van resonantie zal ik innerlijke dynamieken duiden.

Ben je er aan toe om je blokkades onder ogen te zien en op te heffen?
Kom naar deze verhelderende en diepgaand transformerende workshop!

Meld je aan:
Bij Sytze via sytze@inner-tree.com (of: klik op de link “RSVP” in dit evenement)

Over de begeleider:

Sytze Wierda
Sytze WierdaIn mijn kern ben ik warm, gevoelig en verbindend maar dat mocht er vroeger niet zijn. Daarom heb ik veel geworsteld met mijn plek. Vanuit mijn innerlijke wijsheid en mijn verlichtingservaringen heb ik een ander perspectief gekregen; het geeft me veel ruimte en compassie.
Ik ben begeleider naar autonomie en persoonlijk leiderschap. Als begeleider zet ik mijn innerlijke stilte en mijn aanwezigheid in om werkelijk contact te maken; om in dat contact te werken. Door mijn gevoeligheid voel en zie ik waar je vastloopt. Ik heb gemerkt dat het werkelijk leren en stappen maken zit in het ervaringsgericht werken. Tijdens de resonanties creëer ik een holding space.

Specificaties
● Investering: €135 voor inbrengers van hun verlangen, €30 voor resonanten zonder eigen vraag.
Je krijgt een factuur die je kunt indienen bij jouw zorgverzekeraar.
● Als een BTW-factuur nodig is komt er (voor het bedrijf verrekenbare) BTW boven op de prijs.
● Annulering: tot 1 week voor aanvang kosteloos.
● lunch en drankjes: Iedere deelnemer maakt iets voor een gezamenlijke lunch. Ik zorg voor koffie, thee met iets lekkers en soep.

Aanmelden gaat via:
sytze@inner-tree.com / hieronder door RSVP in te vullen

Warme groet, Sytze

RSVP

3 van 3 beschikbaar vragensteller Een eigen resonantie van plm anderhalf uur plus duiding. Met deze dag zorg je dat je uitgelijnd raakt. Klaar voor de stap?
6 van 6 beschikbaar resonant Het als resonant beschikbaar zijn is niet uitsluitend dienstbaar zijn. Wanneer je in het veld staat van een vragensteller worden altijd jouw eigen thema’s aangeraakt en is het dus ook een onderzoek van jezelf. Wonderlijk genoeg hebben groepen altijd een gezamelijk thema, raken de thema’s van de deelnemers elkaar. Kom je ook?
Verzend bevestiging gratis aanmelding naar:
Je moet inloggen om je deelname door te geven

Gegevens

Datum:
april 14
Tijd:
10:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Organisator

Sytze Wierda
Telefoon:
(+31) 06 28 38 38 03
E-mail:
info@inner-tree.nl
Website:
http://inner-tree.nl

Locatie

Inner-Tree
Kromme Slagen 19
Breda, Noord-Brabant 4823 LL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0628383803
Website:
http://inner-tree.nl

Geef een reactie