(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-63271017-6', 'auto'); ga('send', 'pageview');
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.
Livestream

Na een adembenemend mooie eerste editie – gewaardeerd met een 8+ – staan we te popelen om nieuwe deelnemers mee te nemen in de wondere wereld van Interactieve Zelfresonanties.  o.b.v. IoPT / IZR

“Mogen getuige zijn van hoe iemand van het ene op het andere moment helderheid vindt op een diep niveau, en hoe je dat echt kan zien gebeuren, dat opklaren… en het besef dat hier levens ingrijpend veranderd en geheeld worden… “
(een deelnemer)

Met een zelfresonantie wordt het helder en komt een duidelijk besef van specifieke overgenomen patronen en overtuigingen die je zeer hard sturen. Je wereld klaart op wanneer je beseft dat je iets ontdekt dat je tot nu toe nog niet wist of kende; je bewustzijn verruimt, je ervaart innerlijke ruimte en een gevoel van thuiskomen.

“Ik schrok hoe fel ik nog bepaald wordt door mijn verleden. Maar het valt wel op hoe snel de methode werkt. Ongelofelijk wat op 1u kan!”
(een deelnemer)

Verlang je ernaar om die bron in jezelf te vinden waar je je heel voelt? Hoe zou het zijn als je eindelijk inzicht in jouw patronen krijgt? Dat je niet meer getriggerd wordt? Dat je stappen zet in je ontwikkeling, jouw eigen identiteit en gezonde autonomie?

Met de intentie methode (het opstellen van jouw verlangen) wordt helder wat de verwezenlijking van je verlangen in de weg staat. Omdat dit aan het licht komt, kun je hiervan bewust worden. Vooral dit doorvoelen brengt diepgaande en blijvende heling.

Sytze begeleidt je doorheen dit proces naar meer (keuze)vrijheid, eigen identiteit en gezonde autonomie. Hij bekwaamde zich de afgelopen jaren steeds verder in de IoPT-methode van Prof. Franz Ruppert, wat de basis is van dit helend werk.

Details van de workshop

Werkplekken: 2 deelnemers kunnen hun eigen vraag inbrengen en die onderzoeken.
Resonanten: Iedereen kan resoneren. Als je nieuw bent kan het tof zijn eerst bekend te raken met resoneren, hoewel je ook gelijk aan de slag kunt met een eigen vraag.

Jouw investering:
Vraagsteller € 75 voor jouw eigen proceswerk.
Resonant € 35 voor de middag.
Is dit bedrag voor jou moeilijk haalbaar, neem dan contact op met Bene of Sytze.

Mocht je deze datum niet kunnen, dan kun je inschrijven op de prioriteitslijst voor een volgende keer.

Dit keer is het een online workshop met beeldbellen. Sytze heeft hier sinds maart al veel ervaring mee. Beeldbellen werkt net iets anders maar tot ieders verrassing werkt het online werken buitengewoon goed. Het lijkt wel of het contact nog intenser is doordat de gezichten prominent in beeld zijn. Het elkaar aanvoelen (het resoneren) is even sterk als de ander in Singapore zit of bij jou in dezelfde kamer. Doordat niet iedereen door elkaar kan praten is er nog meer focus op de essentie.
Samenvattend; er is evenveel persoonlijk contact, dezelfde diepgang, hetzelfde resultaat.

Inschrijving

Je kunt je aanmelden voor deze middag via dit Facebook evenement of contact opnemen met Bene of Sytze.
Deelname is pas definitief na ontvangst van de bankoverschrijving bij de organisatoren.

Over Sytze

De workshop wordt gegeven door Sytze Wierda. Hij is opgeleid door Franz Ruppert, Vivian Broughton, Margriet Wentink en NICABM. Eerder was hij al o.a. door Phoenix Opleidingen gecertificeerd. Sytze heeft zijn eigen praktijk Inner-Tree.nl in traumaverwerking, relatietherapie en persoonlijk leiderschap.

“De sereniteit, vanzelfsprekendheid, zekerheid, professionaliteit, wijsheid en natuurlijkheid bij de begeleider, en de veiligheid die dat brengt in de groep”

“De kundigheid waarmee de begeleider iemand telkens terugbrengt bij zichzelf en ontmoet op de laag waar die persoon hem op dat moment kan ontmoeten, en hoe je inzichten ziet landen in het lijf”

(twee deelnemers)

Over IoPT / IZR

De IoPT methode is een moderne psychotrauma therapie die uitgaat van vroegkinderlijke hechtingstrauma. Waar vroeger werd gedacht dat trauma alleen ontstaat bij een heftige nare gebeurtenis (bijv. oorlog of tsunami), weten we nu dat onze hechting een veel grotere invloed heeft op onze vorming en vaak trauma-sporen en PTSS achterlaat. Veel van de hulpvragen in mijn praktijk kunnen daartoe herleid worden. Met de IoPT intentiemethode kun je weer integreren, weer heel worden, een gezonde Ik ontwikkelen.

In Nederland en Vlaanderen is het opstellen van verlangen ook bekend als Interactieve Zelfresonantie (IZR).

Deel dit verhaal, kies jouw platform!

Ga naar de bovenkant