(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-63271017-6', 'auto'); ga('send', 'pageview');
Laden Evenementen
Livestream

“Mogen getuige zijn van hoe iemand van het ene op het andere moment helderheid vindt op een diep niveau, en hoe je dat echt kan zien gebeuren, dat opklaren… en het besef dat hier levens ingrijpend veranderd en geheeld worden… “ (een deelnemer)

“Ik schrok hoe fel ik nog bepaald wordt door mijn verleden. Maar het valt wel op hoe snel de methode werkt. Ongelofelijk wat op 1u kan!” (een deelnemer)

Met de intentie methode (het opstellen van jouw verlangen) wordt helder wat de verwezenlijking van je verlangen in de weg staat. Omdat dit aan het licht komt, kun je hiervan bewust worden. Vooral dit doorvoelen brengt diepgaande en blijvende heling.

Hoe zou het zijn als je eindelijk inzicht in jouw patronen krijgt? Dat je niet meer getriggerd wordt? Dat je stappen zet in je ontwikkeling, jouw eigen identiteit en gezonde autonomie?

Sytze begeleidt je doorheen dit proces naar meer (keuze)vrijheid, eigen identiteit en gezonde autonomie. Hij bekwaamde zich de afgelopen jaren steeds verder in de IoPT-methode van Prof. Franz Ruppert, wat de basis is van dit helend werk.

Data, tijden en kosten

Er is plek voor 6-10 deelnemers waarvan er 2 hun eigen vraag in kunnen brengen en die onderzoeken. Ieder van de deelnemers kan worden gevraagd te resoneren op delen van de intentie of het verlangen. Van deelnemers wordt verwacht dat zij vertrouwelijkheid garanderen en respectvol omgaan met de gevoelens van de overige deelnemers.

Datum: elke laatste zondag van de maand van 13:00u – 17:00u

De investering is 75 euro voor een eigen vraag, 35 euro als resonant.

Mocht je deze datum niet kunnen, dan kun je inschrijven op de prioriteitslijst voor een volgende keer.

Over beeldbellen (Zoom)

Het is een online workshop met beeldbellen. Sytze heeft hier al een jaar veel ervaring mee. Beeldbellen werkt net iets anders maar tot ieders verrassing werkt het online werken buitengewoon goed. Het lijkt wel of het contact nog intenser is doordat de gezichten prominent in beeld zijn. Het elkaar aanvoelen (het resoneren) is even sterk als de ander in Singapore zit of bij jou in dezelfde kamer. Doordat niet iedereen door elkaar kan praten is er nog meer focus op de essentie.
Samenvattend; er is evenveel persoonlijk contact, dezelfde diepgang, hetzelfde resultaat.

Over Sytze en Bene

Sytze Wierda (1963)
Sytze Wierda (1963)IoPT Practitioner, (persoonlijk) Leiderschaps Coach, Supervisor
Heeft een schat aan kennis en bewogen levenservaring die maakt dat hij weet waar hij over praat. ‘Been there, done that’. Ultieme luisteraar. Maakt en voelt veilig om je gevoelens mee te delen. Door zijn 10 jaar ervaring als coach en begeleider laat hij vooral jou ervaren zodat jij tot heldere inzichten komt die in de diepte transformeren en alles veranderen.

Sytze heeft zijn eigen praktijk Inner-Tree.nl in traumaverwerking, relatietherapie en persoonlijk leiderschap. Daarnaast is hij supervisor. Hij heeft inmiddels meer dan 100 therapeuten en coaches mogen begeleiden om diepere en duurzame impact te hebben op hun eigen cliënten. Hij wil graag een veld creëren van begeleiders die werkelijk het verschil kunnen maken.

“De sereniteit, vanzelfsprekendheid, zekerheid, professionaliteit, wijsheid en natuurlijkheid bij de begeleider, en de veiligheid die dat brengt in de groep” (een deelnemer)

“De kundigheid waarmee de begeleider iemand telkens terugbrengt bij zichzelf en ontmoet op de laag waar die persoon hem op dat moment kan ontmoeten, en hoe je inzichten ziet landen in het lijf” (een deelnemer)

Benedikte Hanssens
Benedikte HanssensHNLP-coach en getraind in Circling
Bene verbindt zich van nature met de ziel van wie ze ontmoet, ze raakt de essentie aan, en houdt van authentieke verbinding. Ze wordt blij van het ontdekken van nieuwe inzichten, liefst in een verrijkende, diepgaande uitwisseling.
Haar fijngevoeligheid en intuïtie maken haar een geliefd resonantiepersoon, space-holder en host. Haar inbreng is vaak onzichtbaar, maar tastbaar doorheen haar schrijven en haar pure “zijn”.
Ze is een gecertifieerd HNLP-coach en nam deel aan meerdere IoPT-resonantieprocessen. Ze verdiepte zich de voorbije jaren in de invloed van vroegkinderlijk trauma op gezondheid en relaties, en is geboeid door lichaamsgerichte trauma-heling via “Somatic Experiencing”, reiki en “Movement Medicine”.

Over IoPT / IZR

De IoPT methode is een moderne psychotrauma therapie die uitgaat van vroegkinderlijke hechtingstrauma. Waar vroeger werd gedacht dat trauma alleen ontstaat bij een heftige nare gebeurtenis (bijv. oorlog of tsunami), weten we nu dat onze hechting een veel grotere invloed heeft op onze vorming en vaak trauma-sporen en PTSS achterlaat.

Veel van de hulpvragen in mijn praktijk kunnen daartoe herleid worden. Met de IoPT intentiemethode kun je weer integreren, weer heel worden, een gezonde Ik ontwikkelen.

In Nederland en Vlaanderen is het opstellen van verlangen ook bekend als Interactieve Zelfresonantie (IZR).

Met een zelfresonantie komt een duidelijk besef van hoe je jezelf hebt moeten vormen als reactie op wat je ooit aantrof. Je wereld klaart op wanneer je beseft dat je iets ontdekt dat je tot nu toe nog niet wist of kende; je bewustzijn verruimt, je ervaart innerlijke ruimte en een gevoel van thuiskomen.

 Klik hier om een belafspraak met Sytze in te plannen als je nog vragen hebt.

Deel dit verhaal, kies jouw platform!

Ga naar de bovenkant