(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');ga('create', 'UA-63271017-6', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Leef je leven voluit! – Zelfresonantie middag met Sytze Wierda

Benedikte Hanssens Overboelare (Geraardsbergen)

Je wereld klaart op, je bewustzijn verruimt, je ervaart innerlijke ruimte en een gevoel van thuiskomen ... Op zondag 29 november organiseert Benedikte Hanssens in Overboelare (Geraardsbergen) een IoPT / IZR zelfresonantie dag. Er is plek voor 4 deelnemers. De workshop wordt gegeven door Sytze Wierda van Inner-Tree.nl . IoPT is een moderne psychotrauma therapie waarbij je weer kunt integreren, weer heel worden, een gezonde Ik ontwikkelen.

Koop Tickets 125€ 4 tickets left
Livestream

Supervisie met IoPT

* ONLINE *

Begin 2021 wordt een supervisie groep gepland voor 8 coaches en therapeuten. De inzichten van IoPT zijn leidend. De supervisie is voor 8 deelnemers en is een serie van 4 dagen. Laat je naam en e-mail achter als je geïnteresseerd bent.

Go to Top