Afgelopen zondag mocht ik een groep in Geraardsbergen (B) begeleiden met IopT dankzij de organisator die mij had gevraagd en deelnemers had verzameld. ‘s Ochtends vroeg was ik vertrokken naar de Vlaamse Ardennen, op de grens van Wallonie. Het was stralend en mooi weer; het was bijna als vakantie. De ruimte was thuis bij degene die de middag had georganiseerd; binnen was er warm licht en veel ruimte.

Gedurende de middag voelde iedereen de veiligheid om aan zichzelf te willen werken ondanks dat het in de aanloop niet vanzelfsprekend was. Er werden lootjes getrokken omdat er slechts ruimte was voor 3 resonanties / processen.
De eerste kwam naast mij zitten. Burnout zei ze, en ik wil me vrijmaken. Binnen het uur had ze doorvoeld hoe haar grondpatroon is. Diep geraakt ging ze zitten.
De volgende persoon kwam naast me zitten. O, wat was het moeilijk om aanwezig te blijven en tot een verlangen te komen. Tijdens de resonantie was het mogelijk om de traumatische ervaring tijdens de geboorte om te keren en vandaag voor het eerst echt in te ademen.
De laatste was aan de beurt. Voor mijzelf kiezen zei ze. Ze was verbijsterd toen ze door had dat ze de boodschap van haar mama leeft.

Ik ben telkens zo dankbaar dit werk te doen. Mijn passie te leven mensen vrij te maken, zich te laten ontwikkelen naar hun kern en potentieel. Nederig te zien hoe mensen hun stappen zetten.

Dit zeiden de deelnemers:

Greet zegt:

Het helder worden en duidelijk besef van specifieke overgenomen patronen en overtuigingen die je zeer hard sturen.

F.W. zegt:

De opmerkzaamheid en het 'to the point' zijn van Sytze was merkwaardig!
Het valt me op hoe fel ik nog bepaald wordt door mijn verleden. Maar het valt wel op hoe snel de methode werkt. Ongelofelijk wat op 1u kan!

I.H. zegt:

De impact van het geboortetrauma op mijn verdere leven is zo omvangrijk ... het blijft me bij hoe ik vanuit een veilig gevoel, omwille van de deskundige en respectvolle begeleiding, door de het intense transformatieproces voor het eerst echt kon ademen, en nieuw leven werd ingeblazen... Deze inzichten en puzzelstukjes helpen me nieuwe stappen te zetten, met meer vertrouwen in mijn lichaam, terwijl ik tegelijk mijn eigen beweging volg en zelf mijn leven een nieuwe adem kan inblazen...

B. zegt:

De sereniteit, vanzelfsprekendheid, zekerheid, professionaliteit, wijsheid en natuurlijkheid bij Sytze, en de veiligheid die dat brengt in de groep. De kundigheid waarmee Sytze iemand telkens terugbrengt bij zichzelf en ontmoet op de laag waar die persoon hem op dat moment kan ontmoeten, en hoe je inzichten ziet landen in het lijf. De vlotheid waarmee de resonanties zich opvolgen, de super boeiende inleiding, de gemoedelijke sfeer.

Mogen getuige zijn van hoe iemand van het ene op het andere moment helderheid vindt op een diep niveau, en hoe je dat echt kan zien gebeuren, dat opklaren... en het besef dat hier levens ingrijpend veranderd en geheeld worden...

Als jij ook een (mid)dag wilt organiseren met IoPT resonanties door mij, neem dan contact met mij op: +31 (0)6 28 38 38 03. Dan bespreken we de opzet, praktische zaken en randvoorwaarden.