Over Sytze

Sytze Wierda  – IoPT psychotrauma practitioner – praktijk in Breda en via videobellen

Samen met jou zet ik graag stappen waar anderen jou niet verder konden begeleiden. Ik ben gecommitteerd om jou te ondersteunen bij jouw zelfheling.

Om trauma’s te verwerken en gelukkige relaties aan te gaan, is het nodig diep te ervaren waar jij niet trouw bent aan jouzelf. Zo kan jij jouw eigen plek innemen in jouw leven en/ of een vorm zoeken voor een tweede levensfase. Mijn eigen reis, mijn ervaringen en mijn opleidingen zet ik in om jou naar jouw kern te brengen.

‘Been there, done that’

Inmiddels heb ik mijn basis gevonden. Daarnaast is mijn eigen tweede levensfase aangebroken die hele andere dingen vraagt dan voorheen. Ik leer door te doen en bewust te doorleven. Ik zoek altijd naar de essentie. In mijn rugzak neem ik mee dat ik als kind werd gepest en dat er te hoge verwachtingen waren aan wie ik hoorde te zijn; dat heeft destijds diepe krassen op mijn ziel gemaakt. Ik heb geleerd wat rouwen is en hoe dat (mij) heelt. Ook heb ik twee career changes gemaakt. Ik ken de zoektocht naar de essentie en eigen identiteit. Ik heb hierdoor mijn kern en levensdoel gevonden waarmee ik trouw ben aan mijzelf. Ik heb geleerd om als partner aanwezig te zijn, om transparant te zijn en niet meer om te waaien als het stormt. Juist door mijn levenspad kan ik jou helpen!

Sytze is als een boom die verbonden is met de aarde en symboliseert het leven, beworteling en stabiliteit. Hij ontmoet op ooghoogte, is empathisch en raakt met zijn wijze, evenwichtige en ervaren manier snel de kern van complexe patronen. Zijn begeleiding is oplossingsgericht en doelgericht en is sterk gericht op presence, aanwezigheid. Dat is de essentie van zijn werk. Met zijn warme, hartelijke manier van doen straalt hij veiligheid uit en bevordert hij vertrouwen, acceptatie en liefde voor iemands eigen persoonlijkheid. – Ajla

Eigenlijk ben ik elke keer bang om naar Sytze te gaan juist omdat hij direct naar de kern gaat. Maar dat is precies waarvoor ik kom; bij een ander loop ik er omheen en kom ik er mee weg. – Paula

Wil jij een vervullend leven, wil jij stappen zetten in persoonlijk leiderschap, in gezonde relaties, of wil je levensvreugde en een open hart?

Zie onderop voor mijn registraties.

Toolbox
Als coach heb ik een toolbox vol met levenswijsheid uit een bewogen en onderzoekend leven, met zelf doorleefde theorieën en modellen waarmee ik jou help tot (zelf)inzichten te komen. Daarnaast gebruik ik mijn lijf om waar te nemen wat er gebeurt. Ik doe wat in het moment nodig is.

Opleidingen
Identity oriented Psychotrauma Theory & therapy (IoPT)

Systemisch werk (familie opstellingen)
Transactionele Analyse
Voice Dialogue

Wil je al mijn opleidingen en bijscholingen lezen? klik hier.

Mijn professionele ervaring

Sinds 2012 richt ik mij volledig op begeleiding en coaching. Ik sta op de aanbevelingenlijst van Prof. Dr. Ruppert. Onder de naam Inner-Constellations geeft ik supervisie en opleidingen op basis van IoPT voor mensen die professioneel met mensen werken. Vanaf 2005 had ik een fulltime praktijk voor bodywork en coaching. Daar leerde ik dat ziekte wordt veroorzaakt door onopgeloste zaken. Mijn werkzame leven ben ik gestart met 18 jaar managementfuncties waardoor ik leidinggevenden kan begeleiden.

Mijn visie
Ik geloof dat gezonde autonomie is als een scharnierpunt; ervoor is drama, lijden, conflict en soms vastzitten in wanhoop; erna is en gelukkig en vervullend leven met bewustwording en heling. Ervoor zit je vast in overlevingsstrategieën en trauma’s; erna is jouw eigen identiteit, verbinding en vrijheid. Dat vraagt het helen van innerlijke pijn en conflict. Ik begeleid jou in jouw transformatieproces die past bij jouw kern en oorsprong.
Mensen worden beschadigd in (ongezonde) relaties; mensen helen in (gezonde) relaties. Als begeleider ben ik wellicht de eerste die een gezonde relatie kan bieden; heling kan bieden. Zo draag ik bij aan een liefdevol, respectvol, integer en oordeelloos samen-leven.

Ik kan jou helpen

Heb ik je geprikkeld? Bereik merkbare verandering in jouw levensgeluk, jouw relaties en jouw persoonlijk leiderschap.
Plan direct een eerste sessie in. Of maak een afspraak voor een vrijblijvend telefoongesprek om te kijken of werken met mij wat voor jou is.

Laat mij jou bellen: